Foredrag

Mine foredrag henvender sig til både store og små forsamlinger. Lige fra private og offentlige virksomheder, institutioner, klubber etc.

Ring gerne for uddybende spørgsmål eller pris på 61776217

Jeg tager også ud til folkeskoler & gymnasier og opfordrer unge mennesker til at være tro mod deres kerne & sjæl! Og stå ved hvem de er også når de føler sig anderledes! Det kræver et stort medansvar ift. at udvise ens mod og styrke! Og jeg tager min hat af for dem der gør det!!

Jeg udleverer også støttende redskaber til dem -  så de på denne måde har større gennemslagskraft til at beskytte sig mod omverdenens umenneskelige og hånlige kommentarer (handler tit og ofte om skyggesider)!! Og de møder også velsignelse, håb og støtte i blandt mængden af andre sjæle!!

Jeg taler også om meditation og mindfulness-meditation, og praktiserer øvelserne sammen med dem – for at de i en tidlig alder oplever et ægte nærvær både hos sig selv og andre!! Og via denne fantastiske effekt oplever at være glade og tilfredse med sig selv uanset om du/de har et godt værd eller ej! Og i det hele taget være grundlæggende tilfreds med sig selv på godt og ondt!

Og også opnå en dybere erkendelse af at blive mere forelsket i sig selv, og forstå vigtigheden i at integrere mindfulness-meditation med en vedvarende disciplin udi at mestre denne kunst i ens hverdag! Og bruge tid på ren selv-kærlighed (mindfulness) op til flere gange om dagen!!

Det forøger menneskers rummelighed og selvkærlighed markant med udgangspunkt i at stoppe op -  og investere tid i sig selv. Og forståelsen og omsorgen for din næste og  for andre på din vej -  vil være en positiv udvikling i denne digitale verden, som er blevet revolutionerende inden for de sidste par år -Og det resulterer i at mennesker distancerer sig mere og mere fra hinanden, hvilket der på ingen måde kommer noget blomstrende eller bæredygtigt ud af! Derfor er balancen i vægtskålen så  betydningsfuld for alle mennesker, – og dette kan begrebet mindfulness tage kærlig hånd om!!