Om Cecillia Winkler

Min familie & uddannelsesmæssige baggrund

Jeg hedder Cecillia Winkler, og er 43 år gammel. Jeg bor i Nordsjælland med min dejlige mand, (min mand har to voksne børn, som kommer og beriger vores liv engang i mellem), og er kattemor til min vidunderlige kat Mausen, og kattemor med et stort M!

Min uddannelsesmæssige baggrund tager afsæt i arbejdet med mennesker, og at følge deres personlige udvikling, og derfra få dem til at gro, vokse og blomstre!

Jeg har arbejdet med forskellige målgrupper i mange år inden for såvel det sundhedsfaglige & socialpædagogiske område.

 • Mennesker med nedsat funktionsevne
 • Sindslidende
 • Mennesker som har været udsat for trafikulykker
 • Ældre mennesker
 • Vuggestue/børnehavebørn (kortfattet).

Mind uddannelsesmæssige baggrund

 • Sosu-hjælper fra Social & sundhedsskolen Nørrebro, 1995.
 • Pædagog fra Hovedstadens – Pædagogseminarium Vanløse, 2000
 • Lifecoach fra Manning Inspire v/Sofia og Chris Manning København, 2007
 • Grundlæggende kommunikations-& coachinguddannelse, Roskilde 2011
 • Step Up 3 – dages Seminar v/vanebryder, fiskebøjer & foredragsholder Torben Wiese. Jeg har været på selvsamme kursus 2 gange, fordi det var en stor inspirationskilde for mig! København 2012/2013.
 •  Mindfulness instruktør fra At Work skolen København, 2013
 • Positiv psykologi vejleder fra At Work skolen København, 2014

 

Hvem er Cecillia Winkler?

Jeg har altid gået mine egne veje, og kan af væsen sammenlignes med en kat! Ja, jeg er sgu min egen! Jeg ved om nogen at det koster at være anderledes! Definitionen af at skille sig ud fra mængden kan tolkes på mange måder; eksempelvis turde sige sin mening, – og fastholde den – selv om du er den eneste i f.x. kollegakredsen som har den holdning.

Måske lever du under andre former for familiekonstellationer! Du har valgt at være din helt egen autentiske person, og udleve DIG for fuld udblæsning! Eller du har en anden seksualitet ift. normaliteten! Eller måske har du en religiøs tro, som bevirker at du har sjælefred, med den du er på godt & ondt! Og dette medfører at du har det godt rent menneskeligt set ud fra et eksistentielt grundlag!

Se det tiltrækker opmærksomhed, – fordi folk vil automatisk lægge mærke til dig; på baggrund af at “du sætter din hat som du vil”, og du gør det med den største fornøjelse!!

Min målgruppe henvender sig til sjæle som føler sig anderledes, (og dette kan lige så godt være naboens datter, som er opvokset i en traditionel kernefamilie -  til et menneske som er helt sin egen som katten)!!

Jeg har oplevet mangt og meget i mit liv! Jeg har selv grædt mange tårer over; at jeg er helt og aldeles min egen. Ud fra den betragtning at det ikke var velset og acceptabelt, og det kostede på ensomhedskontoen!! Jeg er festlig, farvestrålende og har et grin som kan høres til Paris. Jeg spørger altid 2 gange for at have forstået menneskers budskab. Holder meget af at snakke med folk jeg ikke kender, – det inspirerer mig på min vej. Jeg siger og spørger andre individer om ting, som de fleste drømmer om – og ikke tør! Jeg har mødt meget modstand ift. min personlighed, fordi mange mennesker er fyldt med fordomme og normer overfor det ukendte, som jeg på ingen måde lægger mig op ad! Åbn op for mangfoldigheden og lad den leve!! Det er det som er nerven til menneskers udfoldelse og kreativitet!! Og gør livet langt langt sjovere!!!

Derudover har jeg oplevet hvad omsorgssvigt har haft af fatale følger for min eksistens. Og jeg har kæmpet for at fastholde kernen i mig selv -  så de tidligere svigt ikke ødelagde min personlige udvikling, nutid og  fremtid!

Jeg har også haft en syg søster som led af sygdommen nervøs spisevægring. Hun forlod med egen vilje dette liv for mange år siden.

Jeg har kæmpe erfaring med livets til tider barske sider. Og nyder og holder af mig selv som den person jeg er! Jeg skal kun leve op til mig selv/mine allernærmeste, og ikke en personlig udgave andre mennesker ønsker jeg skal være!!

Jeg er rig på livet på det menneskelige plan. Jeg brænder for at hjælpe, støtte og vejlede mennesker til at blive inspireret og åbne op for deres STORHED via mine foredrag, events, 1 til 1 mindfulness-forløb/1 til 1 coaching & mentoring-forløb til at udleve deres livsmission – deres virke og den person de altid har drømt om at være! Når du er i kontakt med dit hjerte/sjæl & din indre stemme så forhøjer det din livskvalitet og dit liv,  idet kun dit hjerte (intuition) kender din indre sandhed! Og hvad der får dig til at være en sprudlende, livlig og kærlig sjæl! Sagt med andre ord det er din sjæl der giver dig liv, hjælper dig til at værdsætte den formidable livskraft som er dig

Coaching Frederikssund

Catherine Winkler om Catherine Winkler

Du er altid velkommen til at kontakte mig på Tlf. 61 77 62 17, eller benytte dig af nedenstående kontaktformular