top of page
CatherineWinkler-1212.jpg

COACHING / MENTOR

Når du har brug for hjælp til en sund balance i dit liv

Fænomenet coaching stammer fra et land, hvor frihedsgudinden står, og stråler om kap med sit fædreland nemlig Amerika. 

Jeg har selv erfaret, hvad det betyder for ens velbefindende, når du er tro mod din sjæl, og det som giver vejen til det meningsfulde og indholdsrige liv.

Der er oceaner af eksempler på, og ikke mindst succesrige historier, som fortæller at vejen til at nå sine mål skal være sjovt, givende, glædesfuldt, og sidst men ikke mindst ved jeg igennem mit eget coaching forløb med min coach, at viljen, vedholdenhed, udholdenhed, hurtige beslutninger, ansvar og et positivt og stærkt mindset er den forskel, som gør den store forskel for at nå i mål, og udleve det du er skabt til at gøre, og i det hele taget brænder for.

Jeg tror på at et liv uden mening og mål grænser til et liv uden indhold, og en tilværelse, som ikke favner og varmer den du er som menneske.

Når du sætter dig i leder stolen, og tager dig selv, og din myndige stemme alvorligt så åbner livet op, og du kan få alt det du gerne vil have.

Hvis du arbejder, og er dedikeret til dine arbejdsopgaver, og den unikke gave du er til verden.

Derudover spiller værdifuldhed og et godt selvværd også ind i denne sammenhæng, og derfor vil det glæde mig, at arbejde med min målgruppe, som er unge kvinder mellem 20 og 30 år.

Jeg har færdiglavet et program til min målgruppe, og herigennem vil du lære dig selv at kende på en mere opløftende, nærende og udfoldelsesrig måde.

Jeg har sammensat mit program med dybe og lærerige emner, som i min verden er en viden og indsigt, som du får tilegnet dig for at blive den største og smukkeste udgave af dig selv.

Derudover vil jeg undervise, hjælpe, støtte og vejlede dig i dette skræddersyede program, som er tilrettelagt over 3 måneder.

Temaerne er forskellige fra gang til gang. Herudover vil jeg præsentere dig for mindfulness, meditation, lære din intuition at kende, og hvad der er opskriften på dette?

Jeg vil hjælpe dig med kærlig og nænsom hånd ift. at komme ud af din komfortzone, for her sker en stor udvikling og læring, som både vil gavne dig i nuet og fremadrettet. Sidst men ikke mindst vokser, spirer og gror du som det unikke menneske du er.

Jeg vil belyse kunstens verden for dig, og opfordre dig til at blive en kreativ og iderig sjæl, du vil med denne tilgang lære at åbne endnu mere op for dine kreative kundskaber og kvaliteter.

Sagt med andre ord vil jeg som din life coach hjælpe dig med at rense ud i krogene, og dette er gældende både inden for det personlige, faglige og sociale område.

I min verdens horisont er jeg velvidende omkring, at den enkeltstående sjæl blomstrer, når du er tro mod dig selv i alle livets retninger.

Er du klar og parat?

Det er et dybere selvudviklings arbejde, hvor du formår på fineste vis at handle og få de resultater du drømmer om.

Du er dedikeret og motiveret til at blive en langt større og balanceret kvinde, og med viljen og nye positive og berigende vaner og mønstre er du disciplineret til at blive din egen rockstjerne på den store scene.

Jeg holder q and a hver uge i 1  1/2time for hver af de 4 dejlige personer som deltager på mit 3 måneders forløb.

Du er altid velkommen til at kontakte mig pr mail eller telefon, hvis du har brug for at tale med mig.

Min målgruppe

Du er mønsterbryder, og vil gerne bryde flere mønstre.

 

Du vil gerne føle en indre glæde, og kende dit værd som menneske.

 

Du er en person, som skiller sig ud fra mængden, dvs. kunstertype, du er din egen, eller du har et anderledes perspektiv på livets agenda eller elsker en anden kvinde etc.

Du er motiveret.

Du vil arbejde målrettet for at udleve dine passioner og kundskaber.

Du er åben, og vil gerne udvikle dig til, at blive den største stjerne i verden.

Du vil gerne opnå et fyldestgørende liv, hvor det hele går op i en højere enhed.

Jeg glæder mig til, at lære dig at kende, og coache, og støtte dig på din nye livsvej, hvor du bliver den `guldpige` du altid har drømt, om at blive

Coaching / Mentor: About Me
bottom of page