top of page
cat.PNG

FOREDRAG

Foredraget Vær tro mod din kerne & sjæl!

Livet har bragt mig mange succesrige oplevelser. Det betyder ved nærmere eftertanke da jeg var purung, og boede i Hellerup med min x-kæreste, blev vi venner med et svensk par, hvor han var en vellidt tennisspiller, og hans viv læste tysk på universitetet.

Jeg/vi blev inviteret til svensk krebsekilde sagt med andre ord middag, og har både nydt selskabet, og betragtet, hvordan livet er på toppen af `Mount Everest.`

Derudover har jeg også prøvet, at nå min søster rent menneskeligt, og hvad det gjorde ved mig da jeg ikke kunne nå hendes sjæl.

Der skulle andre professionelle ` virkningsmidler` til for at bryde muren, og opsætte en ny retningslinje, og et miljøskift før hun nåede ind til den sympatiske, kærlige, smukke og hjælpsomme pige, som var en ren engel i min verden.

Sidst men ikke mindst har jeg også observeret, og betragtet menneskers væremåde og adfærd, når verden skifter retning, og et stærkt, intelligent og handlingskraftigt menneske bliver ramt i `hjertet`, og går bort.

Min far er hovedpersonen i denne autentiske fortælling, og jeg var påvirket da huset ikke var fyldt med det store hav af hans netværk, da han havde brug for hjælp, og mere end nogensinde før havde brug for kærlighed, og en forståelse som kunne varme og lindre ham i hans sidste tid.

Jeg var hos ham, og få enkeltstående nære relationer.

Alle mine historier og de `scener,` og rejser jeg har været på i mit liv har jeg overført til mange af mine digte, betragtninger og fortællinger.

Derfor vil jeg som formidler gerne invitere dig ind i et nyt univers, hvor jeg med mine talenter, humor, alvor og glæde vil læse op af mine digte.

Min dybe intention er at jeg igennem digtene gennemgår forskellige temaer, og undervejs i forløbet vil inddrage publikummet, og sammen med Jer vil grine, debattere og samtale om livets glæder og udfordringer.

Hvad kan du lære af min historier?

Hvad skal du ændre i dig for, at livet bliver nemmere for dig?

Hvilke relationer skal du give slip på for at blive en større udgave af dig selv?

Hvad giver dig glæde?

Hvad skal der til for at du bliver et succesrigt menneske?

Sammenslutteligt vil jeg udtrykke, at jeg er morsom, provokatør, helt min egen, og har få fordomme.

Kom med, og `rejs hjem til dig selv.

Foredrag: About
bottom of page