top of page
Kunstmaler: About Me
CatherineWinkler-1038.jpg
KUNSTMALER

 

Jeg elsker at være kunstmaler, og glemme tid og sted. Det betyder ved nærmere eftertanke at jeg forbinder kunstens verden med at være i et med flowet, og den fordybelse som jeg bliver grebet af, når et nyt maleri bliver født.

Når jeg kaster mig ud på det store hav, er det altid mine følelser jeg sætter i spil, og mine tanker, refleksioner, perspektiver og betragtninger, som bliver udtrykt i den store helhed og ikke mindst sammenhæng.

 

Jeg er nysgerrighed af natur, og samtaler med mennesker eller oplevelser jeg har haft i det pulveriserende liv spiller også ind i mine malerier. Derudover kan jeg bliver fanget af min barndomsgade, og det mangfoldige miljø jeg blev født og opvokset i, ting der blev sagt eller gjort. Når uretfærdigheden ramte mig, eller når jeg oplevede menneskers ``sandfærdige`` væsen, og troede de i realiteten var en sand person end den de i virkeligheden gav udtryk for.  Muntre samtaler har jeg haft mange af, og de er i sandhedens time også i selve udformningen af mine elskede malerier.

 

Jeg tager det hele med  for det er det, som sætter min kreativitet i spil, og det som både provokerer, fascinerer og inspirerer mig, som er med til at kunsten, og mine malerier har en høj prioritering i mit liv.

Jeg er skaberen af mine betydningsfulde malerier som kan opdeles i  forskellige kategorier;

Først og fremmest er jeg beundrer af det blide, nænsomme og smukke landskab, som både strutter af sundhed i de frodige haver, og det romantiske look, som kendetegner det velplejede og rige liv, som kan betragtes i naturen, og de ualmindelige oaser som er rundt omkring i Kongeriget Danmark.

Indrømmet, jeg kan ikke tegne tekopper eller rundstykker, men til gengæld kan jeg male abstrakt, og det passer både til mit temperament, og det som kendetegner mig som person.

For det jeg er skal også overføres til mine malerier, og jeg er vild, vovet, ``fræk`` og anderledes. Derfor bliver mine malerier udformet i 

den abstrakte form, hvor jeg overfører min dybde, og kærlighed til de blide og nænsomme landskaber.

Jeg anvender forskellige positive og lyse farver i den blide og lette udgave.

Derudover er jeg også provokatør, og er ikke tilhænger af smålighed, nærighed eller den småborgerlige verden. Jeg hverken kan eller vil være en del af den.

Mine malerier kaster modet til at invitere dig til at tænke anderledes, udvide vejene og i det hele taget byde op til dans med, at du sagtens kan have gode samtaler med mennesker du ikke kender, eller har en relation til. Det hele starter med dig og din verdens udsigt.

Jeg har store armbevægelser, spontaniteten er i højsædet og den indre `bokse kvinde kommer til udtryk, når vildmarken (det rå landskab) kommer op på lærredet i form af farver, former og en konstruktion, som får dig til at reflektere over livets  fester, det betydningsfulde liv, visdommen vi fik, og får dig til at `fare vild i byen` uden at du kommer til at fortryde det. For jeg tror på at vi kan lære i en ny uventet situation, og blive beriget og favnet, når vi er spontane, og hvor morskaben venter rundt om hjørnet.

Jeg glæder mig som et lille barn til, at du investerer i mine malerier, og får en oplevelse for livet.

bottom of page