Guldet i dit liv!

2024-02-14
Den historie som gjorde dig ked af det gang på gang er din GULD historie! 

Mange mennesker er ikke i deres egen rede!

De flyver fra sted til sted for at tilfredsstille familie, børn, deres partner og glemmer sig selv i mængden af job, rengøring, et hav af vasketøj og den velkendte æggekage!

Piloten og stewardesserne giver udtrykkeligt besked om, at du skal tage din egen iltmaske på før du giver din hund iltmaske på...

Mange mennesker er bange for at mærke deres følelser, og hvem de er bag de forskellige udtryk!

Hvad hvis sårbarheden kom til udtryk bag din stæke personlighed!

Følelser er en vifte af mange forskellige årsager, som indhenter os for at give slip på det usunde i vores liv eller den bevidste følelse vi tillægger i en situation, som påminder os om en sammenlignelig situation fra fortidens skab etc!

Vi har alle et indre barn som vi skal holde af og elske og ære!

For det er en stor del af dig og den du er!

Vær kærlig og empatisk mod dig selv, som du vil være overfor din allerbedste ven!

Når du fortrænger dine følelser så ignorerer du dig selv!

Den historie som fyldte mest i dig, er din guldhistorie til at forstå andre individer, og acceptere din historie og transformere den fra a-z!

Det du gennemgik som person i forhold til feks, at blive holdt udenfor grundet din store tøjstørrelse er en dybereliggende smerte, som først og fremmest indeholder en langvarig proces i livets gade, men også en udvikling da alle mennesker en dag når grænsen i sandet!

Hvis du ikke gør er det en evig påmindelse om, at du skal elske og ære dig selv på et langt højere niveau end du gør til dags dato!

Når kærligheden blomstrer og florerer i dig så vælger du at markere din grænse i sandet, og sige ja til det som nærer dig, og et stort nej til det som trækker dig ned af rangstigen!

Livet er op af den røde løber, og op på de bonede gulve!

For faktum er at når individer glemmer sig selv så er de ikke forbundet med deres ❤️

At komme ud af komfortzonen giver dig en større tro på dig selv! Meditation forbinder dig med dit ❤️, og når kærligheden vokser i dig så bliver dit selvværd forbedret og styrket! Din glæde er hele dit kompas til et positivt og glædesfuldt liv! Det folder hele dit liv ud på landkortet! For ❤️ er lig med kærlighed og ærlighed, og når du er tro mod dig så er du tro mod din integritet, og den du er indefra og ud! Mange af mine kunder oplever et helt nyt og berigende liv, når ❤️ vokser i dem!
Det som satte spor i dem af uforløste ord eller venskaber, som blev knust på baggrund af, at ❤️ ikke talte sandhedens ord fylder ikke i dem længere efter, at kærligheden kom ind i deres liv, og det valg kan du vælge hver eneste dag 365 dage om året!

Det tager 5 minutter at handle i Brugsen, og 10 minutter at mærke dig og den du er!

Så hvad forhindrer dig i at leve indefra og ud, og være tro mod dig!
I stedet for at være hjælperen for alle andre end dig selv!

Vær noget for dig selv før du hjælper andre! Du skal rejse med dig selv hele livet nogle gange alene, og andre gange med dine nære og dem som elsker dig med alt hvad du er!

Kærlighed kommer fra et rent ❤️, og fra de mennesker der betragter kærligheden og gaven i dig!

Din historie har vinger, den er ligetil og ligefrem!
Den blev ikke født på 5 sal, men kom fra dig, og det du kan og står for!

Du kan rådgive og støtte andre på din vej, og leve særdeles godt af din vise! For den er guld værd, og lige så værdifuld som du er hos dig selv og et sted i verden!

Det betyder langt mere end ord at have et dybt og fortroligt kærlighedsforhold til dig selv!
Det kan sammenlignes med at du har tillid til dig selv, og at du er værdifuld og stråler som en ægte diamant!

Forfattet af Kunstmaler og life coach Catherine Winkler 😊❤️⭐️🥬