Jeg er anderledes, og det er min branding! 

2024-02-10

Jeg tror på den ægte vare! Intet andet slår en ægte mening og venskab! Jeg har altid troet på værdierne såsom ægthed, oprigtighed og ærlighed!

De er mine ægte diamanter, som følger mig på vej i livet hvor end jeg går og er! Hvis du gerne vil have min mening så får du den serveret uden vat og bomuld! Den bliver lagt på bordet både på en kærlig og respektfuld måde!

Jeg kan ikke parodiere en mening som aldrig kommer fra mit hjerteland!

I dagens andedam vil vi gerne fikses.. hurtigst muligt... For tidens land og mark er hurtigheden selv! Teknologien er verdensrevolutionerende, og er hurtigere end havets havbund og rolige og velduftende strand!

Digteren Piet Hein udtrykte på smukkeste vis at ting tager tid. Et sår heles lidt efter lidt, hvis du lader det hvile i fred.

En kærlig morgenstund har guld i mund, og hvis du giver dit barn tid og ro til at komme i tøjet så er denne morgen i kærlighedens tegn.

Tid er et fænomen, som er kendetegnende for at hvis du giver tingene lidt tid så udfolder det sig i min verden på den sundeste og velafbalanceret måde!

Hastværk er lastværk! Det kan overføres til menneskers følelser som kommer og går. Hvis de bliver afvist og ignoreret af den vigtigste person i dit liv så afviser du i realiteten dig selv! Følelser kan i min verden aldrig overføres til minutter og sekunder! Til gengæld ved jeg fra min egen erfaring og ekspertise, at følelser skal accepteres, ejes og mærkes! Du må gerne le, og du må gerne græde! Du må gerne være dig fuldt og helt.

Når dit indre barn som er lig med dig, eller når dit personlige udtryk skal forstås og plejes så skal du være i selve følelsen, og være empatisk og kærlig ved dig selv. Det kan være gamle programmeringer eller fremtidens tankespind. Sidst men ikke mindst nuets klarhed og kærlighed. Min far lærte mig at mærke hele dig er en gave. Det er helende og rensende at give udtryk for hvem du er overfor dig selv eller oprigtige venner. Gaven i regnvejret er at du får det meget bedre med dig selv efter at havet har været lidt gråt.

Kunsten i regnestykket er at følelserne ikke skal styre dig, men at du styrer følelserne efter du fik det ud som skulle ud!

Solen skinner altid efter regnen, og den varmer dig selv på den smukkeste og smørbare måde! Ud fra min verdens horisont er ægtheden den vare, som altid fortæller dig om du er ærlig overfor dig selv? Eller om du har de venner på din vej, som støtter dig på vej til dine drømme og må?. Dem som tør tage den ærlige samtale med dig, og laver kaffen og den sunde frokost som er forgyldt til dig. For kærlighed er kærlighed, og det kan hverken købes eller forklares. Det er ærlig kærlighed, og det er ægte autenticitet også ud fra mit verdenshav.


Forfattet af kunstmaler etc. Catherine Winkler😊❤️⭐️🌳