Livets vilje er vejen til livets mål!

2024-02-10

Jeg havde i mange år arbejdet med mennesker som pædagog så min omstillingsparathed og fleksibilitet er i højsædet!

Jeg tryller gerne for det er jeg god til! Forstået på den måde, at det ene menneske griner jeg sammen med, og den anden person er til fordybende samtaler om vind og vejr.

Jeg kan noget særligt med mennesker! De mennesker som er et match til mig, hvor kemien er flydende og i flow, og hvor kaffen indtages, og hvor stilheden også er velkommen!

Der er plads til det hele i min forretning. Følelserne som fylder i landskabet, og tårer som bliver til guld. De fortællinger og episoder i dit liv, som lærer dig noget om hvor stærk og fri du er til at være hele dig, og sidst men ikke mindst hvor livet altid kan få en ny, glædesfuld og positiv retning igen!

Nuet er livets saft og badning. En ny vej, og et nyt kapitel i din livsberetning.

For eventyrene starter altid der hvor en ny vej lukkes, og et friskt og smukt vindue åbnes med dig som forretningsføreren i dit eget liv.

Jeg er lige her som din life coach etc., og mit erfaringsgrundlag er større end marken over på den anden side. Jeg har prøvet mangt og meget i livet, og det har medført at det har gjort mig stærk og vis. Derudover til et empatisk og indsigtsfuldt menneske, hvor verden omkring mig interesserer mig, og hvor spontaniteten og eventyreren i mig er min drivkraft i min tilværelse.

Herudover er mine følgesvende ansvar for mit eget liv, beslutningen om at inddrage det som giver mig næring og en stor glæde. Vedholdenheden som holder mig fast i mit livstapet, og udholdenheden som er medfølgere til mine store og sunde resultater.

Viljen er viljen til at ville det som er min passion, og mine brændpunkter i mit liv.

Succesrige mennesker gør det som de skal gøre for at få succes med deres mission i livet. Det kan være at dyrke motion en tidlig morgen 5 gange om ugen, eller at komme ud af comfortzonen for at med tiden stå stærkt i deres rolle som foredragsholder etc.

For jeg ved at det umulige kan gøres muligt med passionen lagt for dagen, og gøre det ubehagelige behageligt.

Gør det for din skyld! For du er vigtig. Husk livet er en rejse aldrig en destination.

Sidst men ikke mindst blev jeg kunstmaler for 3 år siden, og den rejse har været en af de mest givende og lærerige rejser i mit liv. Jeg fik en ide, og der var ikke langt fra tanke til handling. Jeg har malet og malet alle mine værker med hver deres historie. Det har udviklet mig i mange nye retninger, og jeg er kunstner med det største k i hele verden. Jeg elsker min kunst, og den flid jeg brugte på min kunst har også udfoldet sig i en blomstrende retning. For jeg har dygtiggjort mig både om dagen og om natten, hvor lærrederne blev malet fra de kærlighedsfulde landskaber til en kunst, som handler om livets kant, mangfoldighed, ensomhed, og hvad der er årsagen til at, fordi mennesker vil noget i livet så skal de også høre for det!

Selvindsigten siger meget om mennesker. Så lad bemærkningerne ligge på bordet, og må den store glæden og morskaben altid sejre hos dig/Jer, som har en drøm om noget stort. Lige så stort som jordkloden i sig selv!


Forfattet af life coach Catherine Winkler😊❤️⭐️🥬