top of page

TEKSTFORFATTER

Jeg har et naturtalent, for skrivekunsten, det er et talent jeg har arvet fra mine forældre. Derfor min titel, nemlig autodidakt tekstforfatter. 

 

Jeg indrømmer det blankt jeg har en holdning og mening til livets agenda, og brænder for formidling, og mine betragtninger, perspektiver og i det hele taget de observationer, som jeg med den største glæde drager nytte af.

 

Derudover er jeg passioneret ,og dedikeret til at skrive om livets forskellige retninger, og ikke mindst vinkler både inden for den socialpædagogiske verden, omsorgssvigtede børn, janteloven, succesrige mennesker, og den opskrift som de benytter sig af for at vinde livets scene, selvværd og det ``klisterbånd``, som forvandler din scene til noget større, og folder dit liv ud i den bedste udgave af sig selv, Jeg kunne i det hele taget fortsætte romanen.

Den slutter aldrig for mig, derfor vil jeg gerne definere min målgruppe, som jeg med den største glæde vil hjælpe, og vejlede i forhold til den personlige tale du skal levere til leder mødet, salgstalen som andre taler om, eller i det hele taget den tekst, som fanger folks opmærksomhed, når huskøbet er på sit højeste, og følelsen af glæde, berigelse og en højerestående mening, som skal opleves men ikke kan beskrives med ord. Sidst men ikke mindst den tale du skal fortælle til dine kære fra hjertet af.

Min målgruppe er direktører, ejendomsmæglere, bilbranchen og dig, som har brug for en tale, som sætter sit spor i andre menneskers hjerter, og skal levere varen til en 50-års fødselsdag eller en som du har kær og nær.

 

Jeg skræddersyr et forløb til dig med udgangspunkt i dine faglige eller personlige behov.

Jeg skriver så hjerterne synger, fordi jeg er skabt til at gøre det, og det giver dyb mening for mig.

CatherineWinkler-1114.jpg
Tekstforfatter: About Me
bottom of page